Kineziológia, feszültségoldás, stresszkezelés, önismeret, lelki blokkok oldása

Kineziológus, Katona Bernadett

Kineziológia

A kineziológia segít feloldani a benned levő stresszt, lelki és energetikai elakadásokat, hogy egyensúlyba kerülj és megteremthesd testi-lelki jólléted.

Konzultáció online vagy személyesen Győrben és Celldömölkön

Egyéni konzultáció, online is

Holisztikus szemléletű segítő beszélgetés személyesen vagy online, a feszültség, stressz csökkentéséért, lelki egyensúlyod megteremtéséért.         

Masszázs és coaching egyedülálló kombinációja class=

Masszázs-coaching

Éld át az indiai fejmasszázs lazító, nyugtató hatásait, miközben segítő szemléletben beszélünk a téged foglalkoztató megoldandó akadályokról.

Energetikai kezelések, meditáció

Ha nem szívesen beszélsz magadról vagy a problémáidról, különösen ajánlom neked a különböző energetikai módszereket, hiszen itt nem kell beszélned, hanem kényelmes nyugalomban élvezheted a kezelések áldásos hatásait. A kezelések segítenek a feszültség oldásában, céljaid elérésében és támogatják fizikai gyógyulásodat is.

Energetikai kezelés, energiagyógyászat

Energiagyógyászat

Érezd az életenergia szabad áramlását, ahogy blokkjaid feloldódnak, csakráid harmóniába kerülnek, feltöltődnek és a tiszta szeretet áramlik át rajtad.

Light Language vagy Fény Nyelv

Light Language

Egy csak neked szóló, lélektisztító dallamot kapsz, ami lágyan harmonizálva a benned levő energiákkal tiszítja, emeli, "átHANGolja" azokat.

Egyéni vagy csoportos vezetett meditáció

Meditáció

Vezetett meditáción keresztül elengedheted a feszültséget, nyugalomba kerülsz, és választ kaphatsz a téged foglalkoztató kérdésekre.

Masszázs

Az általam végzett masszázsfajták nem az izmok mély átgyúrásán alapszanak, hanem lágyabb - közepesen erős, illetve speciális lazító fogásokat használok, amit egyes masszázsfajtáknál energetikai harmonizálással is ötvözök.
A masszázsok fő célja és hatása a testi-lelki feszültségek oldása, és a szervezet egyensúlyba hozása, öngyógyító erőinek aktivizálása. A kezelések segítenek a feszültség oldásában, céljaink elérésében és támogatják fizikai gyógyulásunkat is.

Indiai fejmasszázs, Katona Bernadett

Indiai fejmasszázs

Az Ayurvédán alapuló, lágyabb masszázs, mely nem csak a tested, hanem lelked is ellazítja, energiával tölti fel.

Talpmasszázs Győrben

Talpmasszázs

Frissítő masszázs, mely erősíti immunrendszered, és energetizálja szervezeted.         

Szeretetmasszázs hölgyeknek

Szeretetmasszázs hölgyeknek

A tiszta szeretet áramlásával, és a bőr pihefinom érintésén keresztül segít, hogy teljesen ellazult, nyugodt állapotba kerülj.