Írásaim

Podcast és cikk: A kineziológia titka az izmokban rejlik
 A Kisalföld szerkesztőségében jártam, ahol a kineziológiáról beszélgettünk, aminek apropóján egy cikk is megjelent a témában.

  Tovább a cikkre!
Podcast: Hogyan segít a kineziológia?
 A Naturportal Magazin podcastjében voltam vendég, ahol arról beszélgettünk, hogyan, miben segít a kineziológia?

  Tovább a Youtube-ra!
Hogyan találd meg a kineziológusod?
 Bármelyikünkkel előfordulhat, hogy olyan elakadás, probléma vagy kezelhetetlennek tűnő stressz üti fel a fejét az életünkben, amit szeretnénk megoldani, de már úgy érezzük, nincsen hozzá eszközünk. Ha úgy érzed, nem megy egyedül, vagy jó lenne iránymutatást kapnod, érdemes lehet felkeresni egy kineziológust vagy más segítő szakembert, aki segít kibogozni a benned zajló folyamatokat, oldani az elakadásokat.
De mi alapján válaszd ki a számodra legmegfelelőbb kineziológust, és mire figyelj közben?


  Tovább olvasom!
Mi állhat az önbizalomhiány mögött? És mit tehetsz ellene?
 Sokan küzdenek azzal, hogy úgy érzik, nem elég a tudásuk/képességük/erejük egy-egy feladathoz. Mások pedig játszi könnyedséggel vetik bele magukat bármilyen kihívásba, nem gondolkodnak azon, sikerülni fog-e az eléjük került feladat teljesítése, hanem elhiszik, hogy menni fog, és csak teszik a dolguk. De mi lehet mögötte, és hogyan érheted el te is az utóbbit?

  Tovább olvasom!
Őszi gondolatok
 A fák lassan levedlik nyári levélruhájukat, hogy felkészüljenek a télre, a hidegre. Mi, emberek is a természet ritmusa szerint működünk, bár ezt sokszor elég nehéz megélni civillizált, rohanó életünkben. De minél inkább próbálunk visszatérni természetes ritmusainkhoz, annál egészségesebb, kiegyensúlyozattabb életet élhetünk.

  Tovább olvasom!
Nem attól vagy értékes, hogy hagyod magad kihasználni
 A napokban keringett egy poszt az interneten, ami mellett nem tudtam szó nélkül elmenni. A szövege ennyi volt: „Ebben a világban addig vagy értékelve, amíg kihasználható vagy!” Többezren megosztották, lájkolták, és írták a poszt alá summás véleményüket, miszerint „Igen!” és „Így van”. Pedig ez amellett, hogy nem igaz, még káros kijelentés is.

  Tovább olvasom!
Három hangulatjavító ötlet a mindennapokra
 Sokféle módszer létezik azért, hogy kiegyensúlyozottak, boldogak legyünk. Most három nagyon egyszerű, minden nap használható ötletet írok le, hogy feltöltődhess, jókedvre derülj és harmóniában legyél önmagaddal és környezeteddel.

  Tovább olvasom!
Nyilatkozat
A kineziológia és a többi, általam használt módszer nem gyógyít és nem pszichoterápiás módszer, hanem a stressz, a lelki és az energetikai blokkok oldásával segít egyensúlyba hozni a szervezetet.
A honlapon megjelenõ információk nem helyettesítik az orvosi kezelést vagy diagnózist, hanem ezek mellett használható stressz oldására illetve betegségek kezelésének kiegészítő támogatásaként.